Welkom bij IRC BV Transport, uw partner in nationaal en internationaal transport - Nijmegen - transport, vervoer, logistiek, distributie, groupage, vrachtwagen transport, warehousing, nijmegen, arnhem, beuningen, wijchen

 

 

IRC - Home
IRC BV Transport, Nijmegen
Voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing: de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (AVK) en de Algemene Vervoerscondities (AVC) 2002, beiden gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam. Voor grensoverschrijdend vervoer zijn de bepalingen van het CMR-verdrag van toepassing.

Op de betalingen zijn van toepassing: de algemene betalingsvoorwaarden van Transport en Logistiek Nederland, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage, aktenummer 238. De betalingsvoorwaarden zijn ook in het Engels beschikbaar.

Dieseltoeslag
De afgelopen maanden hebben er veel gebeurtenissen plaatsgevonden die van directe invloed zijn op de prijs van ruwe olie. Als gevolg daarvan zijn en blijven de brandstofprijzen stijgen. Hierdoor zijn wij nu toch genoodzaakt om een brandstoftoeslag door te voeren. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit en service naar u als klant toe blijven garanderen. De dieselprijs stellen wij vast o.b.v. gegevens die TLN ons biedt. Voor de actuele brandstoftoeslag kunt u contact opnemen met de planning via planning@micodo.nl of telefonisch via 024-6631250.