Welkom bij IRC BV Transport, uw partner in nationaal en internationaal transport - Nijmegen - transport, vervoer, logistiek, distributie, groupage, vrachtwagen transport, warehousing, nijmegen, arnhem, beuningen, wijchen

 

 

IRC - Home
IRC BV Transport, Nijmegen
Disclaimer / Copyright

Hoewel de nodige zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van deze website door IRC BV wordt door IRC BV voor eventuele onjuistheden in de informatie op de website geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die (mede) gebaseerd zijn op de informatie op deze website.

Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor de informatie op de website van Micodo die bezoekers/gebruikers downloaden en eventueel foutief al of niet via de website van Micodo aan derden worden doorgeven.

Copyright
Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van www.irc-nijmegen.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IRC is nadrukkelijk verboden.
Alle rechten zijn aan IRC voorbehouden. Het is niet toegestaan berichten of andere informatie over te nemen c.q. te publiceren zonder toestemming van IRC.